Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Nieuws uit de bouw- en vastgoedsector uitgelicht

Beste 

Team Real Estate & Construction heeft jaren ervaring in de bouw- en vastgoedsector en heeft besloten haar ervaring te bundelen en haar kennis en inzichten te delen. 

Om de twee maanden organiseert ze een sessie voor de bouw- en vastgoedsector, waarin ze zowel nieuwigheden als oplossingen voor veel voorkomende vragen en problemen aanreikt aan de hand van praktische voorbeelden en tips & tricks.

Bij juridische vraagstukken zijn regelmatig meerdere rechtstakken betrokken. Daarom slaat Team Real Estate & Construction de handen in elkaar met andere teams. De 14de sessie gaat door in samenwerking met Team Corporate.

​​​​​​​
Deze sessie zal online via WebinarGeek plaatsvinden op woensdag 7 februari van 12.00u tot 13.00u.

Onze teams maken je wegwijs in de volgende onderwerpen:​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​
  • Koop van onroerend goed (Gregory Grouwels) Enkele topics: Hoe zat het weer met de clausules over aansprakelijkheid voor verborgen gebreken? En over oppervlakte? Is niet-conforme levering een alternatief voor een te late klacht? 

  • Wijzigingen vastgoedmakelaarswet & Nieuw KB vastgoedbemiddelingsovereenkomsten (Dorien Reyskens) ​Op 1 februari 2024 treedt de hervormde vastgoedmakelaarswet in werking en is een nieuw KB met betrekking tot vastgoedbemiddelingsovereenkomsten van kracht. Dorien Reyskens licht de nieuwigheden voor u toe.

  • Een geleidelijke bedrijfsoverdracht via een buy-out transactie (Maxime Monard) Heel wat ondernemers willen de met hun onderneming opgebouwde waarde graag veilig stellen. Tegelijk behoeden zij zich voor een te vroege overdracht van het bedrijf, waarbij hun rol is uitgespeeld. Een buy-out transactie is een nuttig middel om een onderneming in meerdere fases over te dragen. Ook kan je op deze wijze sleutelpersonen in het management op structurele wijze betrekken in het aandeelhouderschap en/of een financiële partner aantrekken om de groei van jouw onderneming in een stroomversnelling te krijgen. Maxime Monard licht in een korte uiteenzetting de essentie van buy-out transacties toe.

Deelname is gratis.

Interesse? Schrijf je in via bovenstaande knop.
 
Met inspirerende groeten
Team Real Estate & Construction en Team Corporate